LUCA JAZZ DAY #4
studenten & docenten van het Lemmensinstituut Leuven

zo 23 april 2017 • MUZEcafé & schouwburg • vanaf 19u • gratis

De jazzwerking in MUZE heeft al jarenlang een goede relatie met de creatieve jazzopleiding van de LUCA School of Arts - Campus Lemmens. Verschillende studenten komen regelmatig naar onze jamsessies en ook de docenten verschijnen regelmatig op ons podium. In 2014 hebben we voor de allereerste keer een succesvolle LUCA JAZZ NIGHT georganiseerd met verschillende projecten van het voormalige Lemmensinstituut. In 2015 & 2016 volgden edities met naast 3 combo’s ook de gereputeerde big band. Voor deze editie#4 zullen we een avond lang grasduinen in de ‘thema-werking’ van LUCA JAZZ. Frank Vaganée pakt uit met een Nederlandstalig songbook van Belgische componisten. Het vocaal thema-ensemble wordt geleid door Ron Van Rossum. En tenslotte is er ook een project gewijd aan Erik Satie o.l.v. Dré Pallemaerts.

Vanaf 18u zorgen we ook voor een pastabuffet aan zeer democratische prijzen. De toegang tot de LUCA JAZZ NIGHT #4 is gratis maar je kan best registreren door een mail te sturen naar tickets@muze.be.