BOB'S COUNTRY BAND - album release Workin’ Man Blues

do 15 maart 2018 • balzaal • 20u

€5 (eenheidsprijs)

Bob’s Country Band dook enkele maanden geleden onze STUDIO MUZE in en onder begeleiding van Rocco Di Turi nam de groep een nieuw album op met prachtige countrypareltjes en verrassende americana. Hun nieuwste album heet Workin’ Man Blues. Op dat album staan 12 songs van o.m. JJ Cale, Billy Joel, Jim Glaser, Merle Haggard, David Mansfield, Allan Jackson, Jerry Lordon, Brady Seals & John Lovelace. Daarnaast ook een eigen song van bassist én Heusden-Zoldernaar Juliano Lezzi. De andere country boys zijn Alain Loyen [keyboards, zang], Pino Pace [gitaar, zang], Jacky Menten [drums, zang] & frontman Bob Jans [gitaar, zang]. Op donderdag 15 maart stellen ze het nieuwe album voor in de balzaal van CC MUZE.