THEATER DE SPIEGEL & HERMES ENSEMBLE - 'Nocturama'

zo 25 maart 2018 • schouwburg • 11u & 16u • van 1 tot 4 jaar

uitverkocht €8 (kassa) / €7 (vvk,-25,+60) / €6 (abo,groep+10)

Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerkleinsten. ‘Nocturama’ is hun nieuwe voorstelling waar cello, klarinet en stem een droomconcert spelen in de wereld van slaapvaak. Welkom in de slaapkamer van mijn knuffels! Iedereen is moe, de wekker vertraagt, de kast dommelt, de kamer slaapt, het bed soest, het licht is moe, de zon is onder, ik lig in het donker. En toch ben ik wakker net als mijn knuffeldieren. Ze willen mee op tocht, een avontuurlijke droomreis doorheen de schemer van de nacht.

Stijn Saveniers, Peter Merckx & Johan Dils spelen deze voorstelling in regie van Karel Van Ransbeeck. Daan Janssens zorgde voor de prachtige muziekcompositie. De voorstelling om 11u is uitverkocht, maar er zijn nog tickets voor 16u!

www.despiegel.com