SANDRA KIM, BEGIR MEMETI, MARCO Z, AD COMINOTTO... - 'Bella Italia'

za 15 september 2018 • schouwburg • 20u15 [avant-première]

‘Bella Italia’ verlengt uw dolce far niente gevoel met het beste uit de Italiaanse top 100 van de voorbije decennia. Geen volk dat zo mooi kan zingen over de liefde als de Italianen. Wist u trouwens dat alle grote hits van Marco Borsato in oorsprong Italiaanse nummers zijn? Maar waar haalt Marco de pesto vandaan? Bij Italiaanse goden en halfgoden natuurlijk. Ook ‘Bella Italië’ roert flink in het potje. We zwijmelen ook voor bassen zoals Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en Umberto Tozzi. Natuurlijk zijn er ook vrouwen in deze mambo. Wat dacht u van Carla Bruni, Matia Bazar, Gianna Nannini, Raffaele Carrà en nog zovele anderen. Zangeres Sandra Caldarone verbergt haar Italiaanse roots achter de artiestennaam Sandra Kim. Marco Zanetton gaat schuil achter Marco Z. Begir Memeti kennen we vooral als acteur in ‘Familie’, ‘Deadline 14/10’ & ‘Dossier K’. En tenslotte is er de band met tutti italiani o.l.v. Adriano Cominotto. MUZE presenteert de avant-première!

Na het concert is het nog een zotte afterparty in het MUZEcafé met het goddelijke duo Remo Perrotti & Carlo Andriani. Als ‘Die Zwei Kleine Italiener’ halen ze de mafste plaatjes uit de kast. Denk daarbij nog een heerlijk stokje arrosticini en u waant zich voor even op het leukste schiereiland ter wereld.

www.koortzz.be