TOUT PETIT - 'Licht!'

zo 28 oktober 2018 • schouwburg • 11u & 16u • vanaf 3 jaar

Kleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht begint te dansen en de danseressen Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland bewegen speels mee. In deze voorstelling passeren de vele nuances van licht de revue en elk schijnsel brengt een andere sfeer. ‘Licht!’ prikkelt de verbeelding en zorgt voor verwondering en plezier. Een woordeloze voorstelling voor de allerkleinsten die aan het einde van de voorstelling ook zelf kunnen spelen met lichtjes.

Tout Petit was al eerder te gast in MUZE met de straffe dansvoorstellingen ‘Kom mee, Leon!’ en ‘Schots en scheef’ voor een jong publiek. ‘Licht!’ werd mede mogelijk dankzij Koen Brouwers [muziek], Gerhard Verfaillie [dramaturgie], Iñaki Azpillaga [bewegingsadvies], Katrijn Baeten [scenografie] & Harry Cole [lichtontwerp]. Een co-productie van P2: cultuurcentrum Hasselt & Theater a/h Vrijthof Maastricht & C-mine cultuurcentrum. Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, STROOM [talentondersteuning door de provincie Limburg], kunstencentrum STUK & Villa Basta.

“Tout Petit laat het licht voor kleuters speels en teder dansen”
[**** Theaterkrant]

www.toutpetit.be

tekst Jo Roets en Greet Vissers (naar Boelgakov)
regie Marc Maillard en Jo Roets
spel Benny Ceuppens, Lien De Graeve/Tanya Zabarylo*, Dries De Win, Gert Jochems, Adina Macpherson, Filip Peeters, Annelore Stubbe
muziek (compositie en live uitvoering) Bert Bernaerts
dramaturgie Mieke Versyp
poppen Janneke Hertoghs, Astrid Michaelis, Jan Maillard
decor Marc Maillard, Gert Dupont, Niels Antonissen
choreografie Iris Bouche
productie Pieter Smet
techniek Rik Van Gysegem
geluid Anton Van Haver
video en licht Tim Oelbrandt
stage Arne Frans

* Tanya Zabarylo vervangt Lien De Graeve die wegens ziekte niet in de premièrereeks van De Meester en Margarita kan spelen.