TOUT PETIT - 'Licht!'

zo 28 oktober 2018 • schouwburg • 11u & 16u • vanaf 3 jaar

Kleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht begint te dansen en de danseressen Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland bewegen speels mee. In deze voorstelling passeren de vele nuances van licht de revue en elk schijnsel brengt een andere sfeer. ‘Licht!’ prikkelt de verbeelding en zorgt voor verwondering en plezier. Een woordeloze voorstelling voor de allerkleinsten die aan het einde van de voorstelling ook zelf kunnen spelen met lichtjes.

Tout Petit was al eerder te gast in MUZE met de straffe dansvoorstellingen ‘Kom mee, Leon!’ en ‘Schots en scheef’ voor een jong publiek. ‘Licht!’ werd mede mogelijk dankzij Koen Brouwers [muziek], Gerhard Verfaillie [dramaturgie], Iñaki Azpillaga [bewegingsadvies], Katrijn Baeten [scenografie] & Harry Cole [lichtontwerp]. Een co-productie van P2: cultuurcentrum Hasselt & Theater a/h Vrijthof Maastricht & C-mine cultuurcentrum. Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, STROOM [talentondersteuning door de provincie Limburg], kunstencentrum STUK & Villa Basta.

“Tout Petit laat het licht voor kleuters speels en teder dansen”
[**** Theaterkrant]

www.toutpetit.be