THE LIBERATION PARTY
Dancin' for peace with Remo Perrotti & Alessio Di Turi

za 10 november 2018 • balzaal • 22u > 02u • gratis toegang [max. 300 personen]

Bestel je gratis ticket(s)

War! What is it good for? Absolutely nothing yeah! Tijdens het festival VRIJSTAAT / KUNSTENFESTIVAL VOOR DE VREDE [1 t.e.m. 18 november op diverse plaatsen in Heusden-Zolder] pakt MUZE uit met een heerlijke muziek- en dansavond met huisdeejays Remo Perrotti & Alessio di Turi. In een speciaal decor met veel videoprojecties grasduinen Remo & Alessio in hun platenkast en gaan op zoek naar de beste [dans]nummers die verwijzen naar oorlog & vrede en de utopische droom van een conflictvrije wereld.

Remo Perrotti is als deejay, muzikant en filmmaker [zowel documentaires als videoclips] al jarenlang goede vriend van MUZE. Een wandelende muziekencyclopedie die als deejay menig feestje in de fik zet. Dat geldt ook voor Alessio Di Turi. Als drummer van The Sore Losers weet hij waar de ritmische klepel hangt en als deejay vermaalt hij ouwe shit tot funky grooves. Kortom, Remo & Alessio geven opnieuw vrijheid aan uw gewrichten en vormen het perfecte duo om van THE LIBERATION PARTY een knaller te maken.

Drankjes aan democratische prijzen worden die avond geserveerd door CHIRO ZOLDER. En om de lol helemaal compleet te maken: de toegang is gratis!