HETPALEIS & TUNING PEOPLE - 'De bus met benen'

zo 14 april 2019 • parking CC MUZE • 15u30 & 17u [11u + 14u zijn uitverkocht] • vanaf 4 jaar

Een vrouw, een man, een kind. Ze gaan naar de markt en kopen daar een aubergine, twee citroenen en vijf abrikozen. Ze steken het in de boodschappentas. Ze gaan terug naar hun huis, gaan op de berg, maar het huis is weg. Heeft het huis benen gekregen? Zouden ze het huis kunnen roepen, zoals een hondje? Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze een hebberige wolf die het gezin verleidt om hen met een boot naar een land aan de andere kant van de oceaan te brengen. Het land heeft huizen, een stad, bossen, fabrieken, treinen, auto’s, witloof … Maar geen huis met benen. De mensen zijn zuur als citroenen, de auto’s staan in een rij en blaffen, fabrieken laten protjes ... Liggend kijk je naar het plafond van een bus waar hun reis voorbij rolt. Wannes Deneer, Jef Van gestel & Karolien Verlinden maken in de bus objectentheater tussen kitsch en houtje-touwtje. Een bijzondere ervaring voor iedereen vanaf 4 jaar.

www.hetpaleis.be