AFTERMUZECAFÉ presenteert gratis concerten in MUZEcafé

Aftermuzecafé is een initiatief van onze ‘vrijwilliger’ Frans Morawski. Frans is zot van muziek en spot regelmatig nieuw talent. Dat talent vindt maar al te graag een creatief podium in het gezellige MUZEcafé.

KATY TOO SOLO / GREG IN THE MIDDLE
zondag 27 januari ‘19 • 20u • gratis / vrije gift
Leen De Haes aka Katy Too is al lang geen groentje meer in de Vlaamse muziekwereld. Met het album ‘Quest For Honey’ [2012] leverde ze een puik debuut af. Vier jaar later bracht ze ‘Nine Lives’ uit met Wigbert Van Lierde als producer. De titelsong ‘Nine lives’ werd in 2017 meer dan veertien weken gedraaid op de radio. “De Vlaamse Americana van Katy Too”, zo kondigde Ayco Duyster ‘Nine Lives’ aan op Radio 1. Greg In The Middle aka Marco Cirone is één van de meeste veelzijdige muzikanten die Limburg rijk is. Al sinds zijn 14de schrijft Marco liedjes. In het singer-songwriter project ‘Greg In The Middle’ vinden ze onderdak. Liedkunst in de traditie van de grote liedkunstenaars. A Fleetwood Mac Tribute, MJO of God Save The Kinks zijn slechts enkele van de vele projecten waar hij het verschil maakt. Het is jaren geleden dat Greg In The Middle nog eens op een podium verscheen dus dit wordt zeker een unieke ontmoeting.

KIRRI’S TRAVELIN’ KITCHEN JAM - solo acoustic - CD releaseconcert
zondag 2 maart ‘19 • 20u • gratis / vrije gift
Vijf jaar na de eerste cd “1/one” komt er nu een vervolg met de gloednieuwe “Little Somethings”! Ditmaal in acoustische, solo-setting, …the voice, the guitar…the song, the stories… KIRRI’S TRAVELIN’ KITCHEN JAM Project rond singer-songwriter Kris Kirri Valvekens, de zanger-gitarist met de rauwe, donker stem sterk gelijkend aan die van Neil Diamond. Raw energy from the heart! Singer-songwriter, bringing you stories about the little things in life! Kris Kirri Valvekens is gekend van DIAMONDS ON THE ROCKS (N Diamond-tribute), GREENWOOD (Fleetwood Mac tribute) of met allerhande blues en coverbands zoals Memphis Mojo, AJ & The Moose, 5 o’Clock Shadow Bluesband, Kirri Willy & le magasin dangereux, Verlin …en veel meer… Podia werden o.a. betreden te Dranouter, Genk On Stage,Gentse Feesten, Gevarenwinkelfestival, Na Fir Bolg, Blues in Bruges...samenwerkingen met o.a. Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Roland, Sofie, Innes Sibun, Jan De Bruyn,…

LOKALE HELDEN / RUNE CARREMANS & ADRIAAN GOEDSEELS
zondag 31 maart ‘19 • 20u • gratis / vrije gift
Rune Carremans kwam voor het eerst in de picture tijdens Lokale Helden 2017. Als een ongeslepen diamant bracht ze prachtige vertolkingen van ‘Somewhere Only We Know’ van Lilly Allen en ‘All I Want’ van Kodaline. We zijn benieuwd of ons Aftermuzecafé even stil wordt als die dag. Adriaan Goedseels is al sinds zijn achtste bezig met muziek. Wat begon als een normale opleiding aan de muziekacademie evolueerde meer en meer naar een passionele hobby. Voor Adriaan is muziek een vorm van communicatie met hen die hij lief heeft. Met zijn typische stemgeluid speelt hij naast eigen nummers ook een aantal covers. Een singersongwriter met een beklijvende performance, eerlijk en puur. Het zou kunnen dat we nog enkele duetjes krijgen van deze jonge talenten op het einde van dit concert. Kortom, we laten ons graag verrassen door deze twee fijne stemmen uit Heusden-Zolder.