AFTERMUZECAFÉ presenteert gratis concerten in MUZEcafé

Aftermuzecafé is een initiatief van onze ‘vrijwilliger’ Frans Morawski. Frans is zot van muziek en spot regelmatig nieuw talent. Dat talent vindt maar al te graag een creatief podium in het gezellige MUZEcafé. In het najaar 2018 presenteert ‘aftermuzecafé’ met veel goesting volgende acts: Tuesday Night Music Club, Jan Dalemans, Qui Vive, Two For You, Ale & Alley en The Bluesshufflers.

QUI VIVE + TWO FOR YOU
zondag 28 oktober ‘18 • 20u • gratis / vrije gift
Qui Vive is het goddelijke duo Guy Miermans, een troubadour in hart en nieren en Bert Peyffers, een muzikaal wonder alom. In hun Nederlandstalige moderne troubadourliedjes, geschreven door Guy en bewerkt door Bert, komen ze sterk geëngageerd uit de hoek met een pleidooi voor zorgzaamheid voor mens en omgeving. Kwestie van voor iedereen het leven mooier te maken. Two4you, zijnde Marc Vanherck & Natalie Vahex, waren al een keer te gast in het MUZEcafé. Die heldere en warme stem van Natalie combineert perfect met de gitaar van Marc. Kortom, dit wordt een intense, romantische, vrolijke én mijmerende avond.

ALE & ALLEY + THE BLUESSHUFFLERS
zondag 25 november ‘18 • 20u • gratis / vrije gift
Als je van echte rootsmuziek houdt dan moet je zeker komen luisteren naar Ale & Alley. Roeland Bierkens & Patrick IndeStege brengen hun songs op een zeer authentieke manier. Akoestische ‘old school music’ in het verlengde van de buskertraditie. The Bluesshufflers zorgen vervolgens voor poëzie, revolutie en lang vergeten moraal. Geniet van het harmonisch samenspel van één van de sterkste live bands van Vlaanderen. De eigenzinnige songs en bluesballads van Frank Engelen worden prachtig in het gareel gehouden door de ijzersterke basgitaar van Piet Vanhoutte. Elke sonde op het puntje van je stoel…