Zing jij graag en hou je van avontuurlijke projecten?
Dan ben je zeer welkom om auditie te komen doen!

Ballet Dommage is een theatercollectief, opgericht in 2010 door Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ballet Dommage zoekt theatraal zangtalent voor VOLK: Fragment 3, een project waarbij Ballet Dommage gedurende een maand lang rondtrekt met vervoerbare decors, van Leuven tot Genk. VOLK: Fragment 3 telt in totaal 8 openluchtvoorstellingen, verspreid tussen Leuven en Genk. Hiervoor stellen wij een koor op die samen met ons deze voorstellingen speelt.

VOLK: Fragment 3  maakt deel uit van VOLK, een omvangrijk project van Ballet Dommage waarin ze op zoek gaan naar bijzondere en spontane ontmoetingen in een diverse samenleving. meer info over het gezelschap: www.balletdommage.be

INTERESSE?
Stuur dan een mailtje naar jana.debruyne@gmail.com voor zondag 17 maart en zien wij elkander op de auditie! Heb je vragen, contacteer Jana Debruyne via jana.debruyne@gmail.com of 0498 52 98 87.